Qui Som

ARTÍFEX és una empresa fundada l’any 2011 amb seu a Bellaterra, dedicada a la construcció de projectes tant per al sector públic com per al privat, actuant com a contractista d’obra civil i edificació, així com en serveis de manteniment d’edificis i via pública.

Al llarg d’aquests 10 anys hem executat amb èxit més de 250 projectes per tot Catalunya i el sud de França, des de la nova construcció fins la rehabilitació, que inclouen edificis de vivendes, cases unifamiliars, oficines, instituts, teatres, museus, poliesportius, biblioteques, ponts, urbanitzacions i tot tipus d’infraestructures de via pública.

La nostra plantilla compta amb Enginyers de Camins, d’Obres Públiques, Topògrafs, Arquitectes i Arquitectes Tècnics, a més dels nostres encarregats i oficials que a peu d’obra ens donen els nivells de qualitat que ens exigim. Els dos equips de topografia pròpia ens garanteixen el nivell de precissió i la capacitat per a modificar qualsevol projecte quan sorgeix la necessitat. En definitiva, treballem per a cobrir totes les necessitats dels nostres clients, aconseguint alts nivells d’acabats i de satisfacció.

Carrer de Salcillo, 1 08193 Cerdanyola del Vallès Barcelona | Tel.: 93 580 04 64